top of page

ONLINE TUINONTWERP

infoblad

U bent geïnteresseerd in deze manier van op afstand werken?  Graag zou ik van u de nodige informatie ontvangen, zodat een passend voorontwerp gemaakt kan worden.

Opgelet:

-Plannen kunnen geweigerd worden op basis van onjuiste of onvoldoende gegevens

-Enkel van toepassing voor percelen van max. 8 are, eenvoudig van vormgeving en met een hooguit klein niveauverschil (max. 50 cm)

 

op en/of door te sturen informatie

WONING

inplantingsplan, plan gelijkvloers en gevelaanzichten met aanduiding van maten (plannen architect, pdf of plannen zelf op schaal getekend)

PERCEEL

U kan het volgende aanduiden op uw schets (op schaal en/of voorzien van maten): putten, bestaande te bewaren zaken, wat bevindt er zich op de scheiding, te bewaren doorkijkjes, zaken die gecamoufleerd moeten worden, ruwe aanduiding van de inplanting van de nieuwe fucties (terras(sen), tuinhuis, carport, speeltuig, vijver, groenten...)...

Wees volledig en nauwkeurig.  Aanpassingen aan plannen, die voortvloeien uit onvolledige of onjuiste gegevens, zullen in rekening gebracht worden.

Foto's van woning en bestaande situatie zijn altijd welkom.  U kan alles probleemloos en gratis versturen met bv. We Transfer naar info@tuinontwerpen.net.  Wilt u info per post opsturen?  Onderaan vindt u de juiste contactgegevens.

Vergeet niet duidelijk naam, adres en Email op de verschillende documenten te vermelden!

programma

gelieve zo volledig mogelijk in te vullen en te versturen

bottom of page