top of page

ONLINE TUINONTWERP

CVT tuinarchitectuur staat in voor tuinontwerp en -advies en kan u op verschillende manieren van dienst zijn.

Bij de persoonlijke aanpak (persoonlijk tuinontwerp) kom ik ter plaatse om mij met de tuin vertrouwd te maken.  Om tijdverspillend en kostenverhogend op en neer rijden te vermijden, beperk ik mijn actieradius.

 

Woont u buiten de door mij gestelde regio van max. 30-45 min. rond Zonhoven (Hasselt, België) en/of bent u eigenaar van een relatief kleine tuin, dan betekent deze online formule misschien een oplossing voor u.  Ook biedt ze een mogelijkheid voor mensen die moeilijk aanwezig kunnen zijn op de verschillende afspraken of voor aannemers met een druk agenda.

Belangrijk is dat u me zo volledig mogelijk informeert!

Dit kan aan de hand van de plannen van de architect (inplantingsplan, plan gelijkvloers, gevelaanzichten) en eventueel een door u op schaal (1/100) getekend grondplan met bv. aanduiding van te bewaren dingen, putten, te camoufleren zaken, kleine niveauverschillen...  Foto's van de woning/bestaande situatie zijn bijzonder welkom.   Ik vraag u bijkomend een vragenlijst in te vullen, zodat ik een goed beeld krijg van wat u juist verwacht van de tuin.

Zo kan een voor 90% passend voorontwerp uitgewerkt worden.

De prijzen (zie hieronder) van een voorontwerp zijn in functie van de oppervlakte van het te ontwerpen tuingedeelte (gehele tuin, enkel voor- of achtertuin...).

 

Op aanvraag kan, mits meerprijs, ook het beplantingsplan (met verzorgingslijst) genomen worden.  Kostprijs: 1/2 van het bedrag van het voorontwerp.  De bedragen zijn BTW incl.  Nadat u me al de gegevens heeft door- en opgestuurd, stuur ik u de factuur met het overeengekomen bedrag.  Drie weken na bericht van uw storting mag u het voorontwerp in de brievenbus verwachten.  Het ingekleurde voorontwerp (schaal 1/100), voorzien van verhelderende 3D schetsen, wordt u ook digitaal (pdf) doorgestuurd.  Mochten er onduidelijkheden zijn, dan kan u me via mail contacteren voor meer informatie.  

Prijzen voorontwerp (+ 3D schetsen) formule online:

< 1 are 150.00 Euro < 2 are 200.00 Euro

< 3 are 250.00 Euro < 4 are 300.00 Euro 

< 5 are 350.00 Euro < 6 are 400.00 Euro

< 7 are 450.00 Euro < 8 are 500.00 Euro 

 

 

U bent geïnteresseerd?    Ga dan naar contacteer me en vink aan wat van toepassing is. 

Ga vervolgens naar infoblad, ontdek welke gegevens ik nodig heb,

vul in wat voor u van toepassing is en verstuur. 

 

Opgelet:

-Plannen kunnen geweigerd worden op basis van onjuiste of onvoldoende gegevens

-Enkel van toepassing voor percelen van max. 8 are, eenvoudig van vormgeving en met een hooguit klein niveauverschil (max. 50 cm)

-De plannen kunnen eventueel (mits meerprijs) op afspraak te Zonhoven toegelicht worden.

bottom of page