top of page

Wat zijn uw tuinwensen?


Bij het eerste gesprek probeer ik, aan de hand van een hele vragenlijst, erachter te komen wat u juist wenst met de tuin.

In aanloop van zo'n gesprek kan u al proberen een antwoord te formuleren op vragen zoals: welke sfeer moet uw tuin uitstralen, welke functies wilt u erin onderbrengen, voorkeur naar vorm toe, kleurrijke of sobere beplanting, wilt u kruiden/bessen/groenten kweken, wilt u dieren lokken naar uw tuin, moet er rekening gehouden worden met kinderen/huisdieren, wat wilt u absoluut niet, één of meerdere terrassen, voorkeur naar materialen, behoefte aan privacy, iets met water in de tuin, hoeveel tijd wil/kan u besteden aan de tuin...?

Verzamel eventueel sfeerbeelden. En belangrijk, probeer uw antwoorden af te stemmen op die van uw partner!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Pinterest Social Icon
bottom of page