top of page

Een verzorgde tuin bevordert de verkoop


Het is belangrijk uw woning beter verkoopbaar te maken voor een breed publiek, zodat de gevraagde prijzen betaald worden en huizen snel verkocht worden. U krijgt geen tweede kans om een goede indruk te maken.

Verkoop(verhuur)styling helpt!

Niet alleen een minder persoonlijk, maar wel gezellig interieur helpt. Ook een goed verzorgde tuin bevordert de verkoop(verhuring).

Ik kom een kijkje nemen. Vaak kan met mondeling advies aangegeven worden hoe u met kleine veranderingen een groot resultaat kan bereiken. Aanwezige spullen en minimale toevoegingen kunnen het verschil maken. Is de bestaande situatie te complex, dan kan er overwogen worden met een plan te werken.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Pinterest Social Icon
bottom of page